AnsweredAssumed Answered

XML data for courses/ organizations

Question asked by ivokruchten on Nov 1, 2016
Latest reply on Nov 3, 2016 by ivokruchten

Hi all,

 

still trying to understand where our XML data faults making a course or organization in Blackboard, I managed to rewrite a feed from our source XML data to this:

 

--8<-------------

<enterprise>

  <group>

    <sourcedid>

      <source>Test</source>

      <id>2016-200-GER0610-01</id>

    </sourcedid>

    <grouptype>

      <scheme>Blackboard</scheme>

      <typevalue level="20"/>

    </grouptype>

    <description>

      <short>2016-200-TUTI-GER0610-01</short>

      <long>ger 0610 01</long>

      <full/>

    </description>

    <timeframe>

      <adminperiod>2016</adminperiod>

    </timeframe>

    <extension>

      <x_bb_datasource_key>2016_50000094_org.tza</x_bb_datasource_key>

      <x_bb_group_type>1</x_bb_group_type>

      <x_bb_row_status>0</x_bb_row_status>

      <x_bb_available>N</x_bb_available>

      <x_bb_guest_indicator>N</x_bb_guest_indicator>

      <x_bb_catalog>Y</x_bb_catalog>

      <x_bb_description_page>N</x_bb_description_page>

      <x_bb_templatekey>FASOS_TEMPLATE_OWG</x_bb_templatekey>

      <x_bb_pace>instructor</x_bb_pace>

      <x_bb_duration>0</x_bb_duration>

      <x_bb_locale>en_GB</x_bb_locale>

      <x_bb_enrollment_type></x_bb_enrollment_type>

      <x_bb_soft_limit>1024</x_bb_soft_limit>

    </extension>

  </group>

</enterprise>

--8<-------------

 

This still does not generate a course in Blackboard. No message or Error in the SIS log, only a debug message with the exact same XML as above.

 

Really don't know where to look further...

Who can help me back on track?

thanks!

Ivo

Outcomes